Blandet

Hvad er en Investor Ready Business Plan

En forretningsplan, er som alle gode iværksættere starter ud i livet skal vide fundamentet, eller snarere et springbræt, mod den dannelse og udvikling af en ny virksomhed. En forretningsplan er et vigtigt redskab for virksomheder at rejse kapital – og din business plan skal være Investor klar.
Hvad er en Investor klar forretningsplan?
En investor klar forretningsplan er et dokument, der har været professionelt parat til at opfylde behovene hos både Venture kapitalister og Angel investorer. I din forretningsplan, bør du kunne se projektet gennem investors øje. Din plan skal kunne svare på bekymringerne af en investor.
Investorer, både VCs og engle, risikere deres hårdt tjente kapital ved at investere i din venture i håb om at lang sigt afkast, der er værd mange gange deres oprindelige investering. En Investor Ready Business Plan viser at investorerne at du er en ekspert i din branche, og at du har en klar mission. Iværksætter løser disse behov ved prepareing en omfattende og detaljeret visning af deres forretningsmæssige målsætninger og mål. Nogle vigtige afsnit, at løse forskellige problemer for investorerne er nedenfor:
Management
Investorer investere i management – ikke bare idéer. Det er meget vigtigt, at du udtrykke din viden, lidenskab og engagement for virksomheden sÃ¥ godt som du kan. Kompetence af dit team sammen med deres erfaring og deres engagement er ogsÃ¥ faktorer, som investorerne ser ind før træffe deres investeringsbeslutninger.
Kunder
Det er vigtigt at kommunikere til investorerne at du forstår de behov og krav til dine kunder og til at formulere dine marketing strategi inden for din forretningsplan.
Beskrivelse af produkt/Service
En fuldstændig beskrivelse af produktet eller tjenester, som du bør være beskrevet i detaljer. En beskrivelse af det samlede marked for dit produkt eller service, sammen med detaljer om din kundeunderlag er afgørende. Investorerne skal vide rækkevidde og slags kunder dit produkt / service catering til.
Marketing Plan
En af de vigtigste dele af din forretningsplan er din marketingplan. Dette afsnit vil skitsere dine bæredygtige konkurrencefordele til din investorer. På en måde forsikre Dem om, hvorfor du vil lykkes, hvor andre har svigtet. Dette afsnit er, hvor du inkluderer en udtømmende beskrivelse af dine kunder markedets størrelse, demografi, karakteristika, vækstudsigterne, tendenser og salgspotentiale pr. produkt / service kategori.
Her er hvor de prisstrategier er skitseret og hvordan kan de direkte påvirker vækstpotentialet for hvert produkt/service. Det er også vigtigt at omfatte den fremtidige vækst, marked andel og trend påvirkninger.
Adgangsbarrierer
Sammen med at give oplysninger om hvad dit produkt / service er og hvem deres kunder er, du også nødt til at informere din investorer, hvordan du vil du forhindre dine konkurrenter fra at tage væk kunderne. Hindringerne for indrejse afsnittet skitserer din forretningsstrategi til at holde dine konkurrenter i skak og vokse i markedet. Investorerne har brug at føle sig tryg om rigtigheden af din strategi, før de investerer i din venture.
Klik her til at kontakte os for at lære mere om at skrive en investor klar forretningsplan:
For mere dybdegående information om forretningsplaner, kan du besøge vores websted på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *