Archive for April, 2006

Feedet

Monday, April 17th, 2006

Der har været en del problemer med rss-feedet til sitet, siden vi flyttede, så vi tager det lige igen:

http://www.devilsadvocate.dk/index.php/?feed=rss2

Det er denne adresse, du skal kopiere ind i din podcast-enhed, om det så er itunes eller juice eller hvad du bruger. Det er langt lettere end at skulle højreklikke og downloade selv.

DA004 - Jesper Langballe

Saturday, April 15th, 2006

Djævelens Advokat går i luften med sin 4. udsendelse. En debat med MF for Dansk Folkeparti, Jesper Langballe, om den kultur-konservative kulturkamp. Her tages det bl.a. op om det er lykkedes for kultur-konservatismen at gøre op med den politiske syge og velfærdsstatens åndløshed, som man tidligere angreb.

Download HER: (eller brug podcasting)

DA004

Citater fra debatten:

”Den totalitære opfattelse af det politiske har jo i og for sig hele tiden ligget i kim i den kulturradikalisme, som har behersket landet i 100 år”

”Al ordentlig politik bygger på vrede(…)vrede er da den mest legitime motivation overhovedet for at kaste sig ind i politisk arbejde og i en kulturkamp”

”Der er to bevæggrunde for at gå ind i Folketinget(..)og det er at bidrage til at forhindre, at den danske nationalstat omdannes til et multikulturelt helvede og samtidig til at undgå, at Danmark bliver til en delstat i Europas forenede stater”.

”Indvandringen ændrer så at sige konditionerne totalt. Indvandring har jo ændret forholdende og også måden at tænke socialt på indfødte danskere imellem”.

”Jeg vil bestemt ikke bestride(…)at der stadigvæk sker en klientgørelse af folk i det bistandssytem vi har, og det mener jeg er ulykkeligt”.

”Jeg har betragtet al partipolitik som decideret landskadelig virksomhed”.

”For mit vedkommende der drejer det sig om nu simpelthen at prøve og bidrage til at Danmark overhovedet overlever, fordi det er altså forudsætningen for, at vi kan fylde et demokratisk indhold i det, et folkestyre uden et folk, det eksisterer ikke”.

Artiklen “Konservatisme”, som Jesper Langballe konfronteres med kan læses her.

Støt Djævelens Advokat

Friday, April 14th, 2006

Bedre Lyd! Udenlandske Gæster!

På Djævelens Advokat kunne vi aldrig drømme om at tvinge andre mennesker til at betale for udbredelsen af vores idiosynkrasier, fx igennem licens eller anden kulturstøtte. Men det betyder jo ikke, at det er gratis at lave Djævelens Advokat. Mikrofoner koster penge, webhoteller koster penge. Og ikke mindst: tid koster penge.

Indtil videre har vi betalt for Djævelens Advokat af egen lomme, men vi vil meget gerne få endnu bedre lyd, og have mulighed for at foretage lidt rejser både i indland og udland, så vi kan komme ud til endnu flere interessante gæster. Vi har allerede et par stykker linet op i det nære og fjerne udland (mere siger vi ikke lige nu!). Men det koser penge, og derfor beder vi dig - kære lytter - om at give et bidrag, hvis du har lyst og synes du har økonomisk råderum til det.

Betalingerne sker gennem paypal, hvor du også kan betale med visa. Tryk på fanen der hedder ’støt’ og tryk på kontakten nederst i feltet - eller brug knappen ude i højre side (ja, den er grim og stor, og vi arbejder på en løsning).
Vi lover at bidrag vil være anonyme, men det vil naturligvis til enhver tid være muligt at udbede sig en redgørelse for, hvordan pengene bliver brugt (du ringer bare til restaurant Sepp og beder om en udskrift).

DA003 - David Karsbøl om privat retsvæsen

Saturday, April 1st, 2006

I den tredje udsendelse af Djævelens Advokat diskuterer cand. polit og kommentator på Berlingske Tidende, David Bakkegård Karsbøl, den såkaldte anarko-kapitalisme: Et politisk ideologi, der forestiller sig et samfund baseret udelukkende på den private ejendomsret, med bl.a. domstole og retsvæsen privat organiseret. (Varighed: 57 minutter. Størrelse: 27 MB.)

Artikler af David Karsbøl kan findes på Liberator. Fx en indføring i Libertarianisme.

DA003

P.S. Vi skylder lige at sige, at dette faktisk var den første udsendelse vi optog engang tilbage i januar. Hvis lydkvaliteten derfor er lidt tøvende, så har det sine grunde.