Archive for June, 2006

Nyt blod til Djævelen

Tuesday, June 27th, 2006

Efter 6 udsendelser synes vi godt, vi kan tillade os at kalde Djævelens Advokat for en lille succes. Lytterskaren kan rigtignok ikke sammenlignes med monopolets horder, men lyttet bliver der, og debatteret og tænkt. Men da begge de sataniske sagførere, der er ansvarlige for udsendelserne, har travlt med ”rigtige” jobs og diverse andre aktiviteter, er frekvensen på udsendelserne ikke optimal, ligesom vores reaktionstid på spændende nye historier ikke er så hurtig som man kunne ønske. Derfor søger Djævelens Advokat nu nyt blod til at udvide redaktionen og forbedre udsendelserne.

Vi søger som udgangspunkt to meddjævle, der vil skulle kunne operere både sammen med de to eksisterende redaktører og som et selvstændigt team, hvilket indebærer identifikation af nye udsendelser, research, kontakt til ”ofre”, gennemførelse af udsendelsen, redigering og uploading.

Hvem er du?

Du er interesseret i og vidende om både dansk og international politik og følger samfundsdebatten tæt (abonnerer du på The Economist er du allerede foran). Du ved, hvad der rører sig i den danske og internationale blogosfære, måske er du endda selv blogger. Du brænder for at formidle historier/debatter med en anderledes vinkling end den, der kan opleves i danske dagblade eller på Danmarks Radio. Du er ikke bange for at stille kritiske spørgsmål eller slagte hellige køer. Du har flair for IT (kendskab til Garageband og/eller Audacity et plus).

Hvis ovenstående har vækket din interesse så skriv en ansøgning indeholdende et CV, samt et oplæg til en udsendelse, som du mener kunne være interessant for Djævelens Advokat.

Kontakt

Jacob Mchangama tlf: +45 24664220 mail: jmchangama@yahoo.com
Lars Hvidberg tlf: +45 61677309 mail: lars.hvidberg@gmail.com

DA006 - Katrine Winkel Holm

Sunday, June 4th, 2006

Endelig er Djævelens Advokat tilbage! Efter en ufrivillig pause på grund af tekniske problemer bringer vi det længe ventede interview med Katrine Winkel Holm. Interviewet har overskriften “Kristendommen som frihedens religion”, og debattere i hvilket omfang kristendommen har været en medspiller i udviklingen af det liberale demokrati, og i hvilket omfang den har været en modspiller.

Katrine Winkel Holm (f. 1970) er teolog, næstformand i Trykkefrihedsselskabet og flittig debattør i danske medier.

Udendelsen kan downloades her (brug rss eller højreklik):
DA006 (størrelse 29 MB, varighed 59 minutter)

Nyttige links:
Katrine Winkel Holms artikel I Drømmeland fra Tidehverv, hvor hun diskuterer fremhæver friheden som forskellen på islam og kristendommen.