Støt Djævelens Advokat

Bedre Lyd! Udenlandske Gæster!

På Djævelens Advokat kunne vi aldrig drømme om at tvinge andre mennesker til at betale for udbredelsen af vores idiosynkrasier, fx igennem licens eller anden kulturstøtte. Men det betyder jo ikke, at det er gratis at lave Djævelens Advokat. Mikrofoner koster penge, webhoteller koster penge. Og ikke mindst: tid koster penge.

Indtil videre har vi betalt for Djævelens Advokat af egen lomme, men vi vil meget gerne få endnu bedre lyd, og have mulighed for at foretage lidt rejser både i indland og udland, så vi kan komme ud til endnu flere interessante gæster. Vi har allerede et par stykker linet op i det nære og fjerne udland (mere siger vi ikke lige nu!). Men det koser penge, og derfor beder vi dig - kære lytter - om at give et bidrag, hvis du har lyst og synes du har økonomisk råderum til det.

Betalingerne sker gennem paypal, hvor du også kan betale med visa. Tryk på fanen der hedder ’støt’ og tryk på kontakten nederst i feltet - eller brug knappen ude i højre side (ja, den er grim og stor, og vi arbejder på en løsning).
Vi lover at bidrag vil være anonyme, men det vil naturligvis til enhver tid være muligt at udbede sig en redgørelse for, hvordan pengene bliver brugt (du ringer bare til restaurant Sepp og beder om en udskrift).

4 Responses to “Støt Djævelens Advokat”

 1. Anonym Says:

  Tror jeg vil støtte jer med en måneds SU: så er de da brugt på noget fornuftigt, selvom det ikke er de helt store penge, kan de vil stadig bruges:D

 2. skw Says:

  Måske kunne man komme til at høre et interview med Kofi Annan engang tænkte jeg, da jeg læste om Devils Advocate i Berlingske Tidende. Kan det tænkes, at han måske figurerer på jeres liste over potentielle udenlandske gæster?

 3. Lars Hvidberg Says:

  Det kan ikke udelukkes. FN kunne i hvert fald godt bruge et par liberale tanker.

 4. Nikolaj Stenberg Says:

  I burde nu lave nogle flere episoder!

Leave a Reply