Velkommen til “Djævelens Advokat”

“Djævelens Advokat” er politisk podcasting, der giver modspil til monopolet. Studieværterne Jacob Mchangama og Lars Hvidberg tager vigtige og kontroversielle emner op til debat, og der bliver set kritisk på de gængse danske dogmer. Først udsendelse kommer 1. marts 2006.

I mellemtiden kan du læse vores Mission Statement, og om hvordan man lytter til podcasts.

6 Responses to “Velkommen til “Djævelens Advokat””

 1. Kimporator Says:

  Stærkt initiativ. Godt gået, drenge!

 2. Rasmus Says:

  Lille tip fra én som bruger samme WordPress template som jer: RSS link-kasserne og footeren virker ikke i Safari på Mac. De bliver til abstrakte, lodrette farvestreger uden indhold. Bare at I ved det.

 3. Lars Hvidberg Says:

  Hej Rasmus,

  Ja, der er nogle problemer med visningen i Safari. Jeg håber vi kan få det løst, når/hvis vi flytter til egen server hen ad vejen.

 4. Thomas Stidsen Says:

  Stærkt initiativ ! Har lige hørt om DA på P1 (af alle steder …). Jeg er trofast lytter af P1, men jeg er dødtræt af at høre journalister interviewe personer man kan høre de er enige med og som de derfor ikke stiller kritiske spørgsmål til. Ønske om fremtidig podcast: Michael Clemmesen om Koldkrigs rapporten …. Jeg har hørt en masse i radioen om den, men jeg kender stadig ikke svarene på de kritiske spørgsmål. Arranger en duel mellem MC og en eller flere af fortatterne, hvordan kom USA til at stå som den aggresive part, når østblokken var militært overlegen, med en offentsiv strategi ???

 5. Bjørn Christensen Says:

  Til morgen hørte jeg om jeres nye podcast program ”Djævelens Advokat” påP1. Et virkelig flot initiativ. Jeg er flittig P1 lytter i mangel på bedre. Men ikke så sjældent bruger jeg alligevel ”hold kæft knappen” når navngivne faste journalister med forudsigelige venstreorienterede holdninger kommer på.
  Programmets faste syndebukke er efter min mening og i nævnte rækkefølge: Regeringen, Præsident Bush og Premiereminister Blair.
  Et stab af professorer fra diverse Centre er storleverandører af ”ekspert viden” og ikke mindst personlige holdninger foruden rene gætterier om de emner de er forudbestilt til at ytre sig om.
  Sikkert en kærkommen lejlighed for disse eksperter til at hyle efter flere bevillinger og efterspørge højere skatter. Ja! Der er meget mere at brokke sig over men det må blive en anden gang. Held og lykke med Djævelens Advokat.

 6. Lars Hvidberg Says:

  Hej Thomas og Bjørn.
  Mange tak for jeres opbakning - og god idé, Thomas.

Leave a Reply