Djævelen i Berlingske Tidende

Djævelens Advokat er i dag i Berlingske Tidende med en artikel.

»På P1 hersker en venstreorienteret grundholdning i flere af programmerne. Vi fortæller, at vores udgangspunkt er liberalt, og vi angriber derfor også samfundsmæssige problemstillinger fra en anden side,« siger Lars Hvidberg, der selv vil stille de kritiske spørgsmål i programmet.

Han mener, at pluralismene er et krav i god journalistik, men at den er ikke til stede i flere programmer på P1. Samtidig påkalder P1 sig en objektivitet, som ikke er mulig.

»I modsætning til monopolet (DR) lader vi ikke, som om vi er objektive. Vi har holdninger, og dem vil vi ikke skjule. Men samtidig vil vi afprøve vores holdninger med gæster, vi ikke er enige med,« siger Lars Hvidberg.

Glimrende! Jeg skylder måske lige læserne at sige, at grunden til at det kun er mig (LH), der citeres, er, at det kun var mig journalisten talte med. Jacob var i udlandet.

Leave a Reply