Djævelen i P1

Djævelens Advokat var her til morgen i P1 for at svare på spørgsmål om vores udfordring til Monopolet. Selvom Jacob forbrød sig mod musketéreden ved at stjæle Lars’ torden (dvs. en replik), så gik det nu meget godt. Interviewet kan høres her.

Harmonien i redaktionen blev genoprettet ved at Jacob fik en kold vasker, og djævelen djævler videre i næste uge med et program, som vi godt allerede nu kan love bliver en kioskbasker (eller serverbasker) af dimensioner: Christopher Arzrouni vs. Kasper Støvring. Stay tuned, næste program er oppe 15. marts.

One Response to “Djævelen i P1”

  1. Torben Sangilds weblog Says:

    Djævelens advokat - en podcast om politiske ideologier

    Der er kommet en ny podcast lavet af Lars Hvidberg og Jacob Mchangama. De kalder sig Djævelens Advokat, og bortset fra en lidt højstemt retorik om a “modspil til monopolet” er det et interessant interviewbaseret program om politiske ideologier. De…

Leave a Reply