Blandet

En Guide til studielån og stipendier

College og andre skolegang end der tilbydes af offentlige skolesystemer kan være ganske dyrt. I mange tilfælde, skal forældre og elever bruge nogle form for bistand for at gøre enderne mødes og betale studieafgift og andre omkostninger… helst uden at oprette flere regninger, der skal betales under forsøg på at afslutte skole. Nogle studerende modtager stipendier, der vil dække alle eller en del af deres omkostninger, men de studerende, der ikke modtager disse stipendier stadig fortjener en chance for at gå i skole efter eget valg.

Heldigvis, findes en række forskellige studielån og stipendier, der er designet specielt til at betale for skolegang og omkostningerne i forbindelse med det.

Forskellen mellem lån og tilskud

Selvfølgelig, studielån og stipendier er ikke præcis det samme. En studerende lån er en bestemt type lån, der er designet til dem, der søger at fremme deres uddannelse, men ikke er i stand til at råd til at betale for det på deres egen. Tilskud, men er et bestemt beløb, der er givet til enkelt i stort set samme måde, men ikke kræver tilbagebetaling. Naturligvis, tilskud kræver flere overvejelser og får ikke så ofte som lån, og er ofte baseret på finansielle behov.

Studerende lån er ydet af en række udlån institutioner og kan eller kan ikke være bakkes op af offentlige midler, mens de fleste tilskud er udstedt af regeringen grene, selv om der er nogle tilskud, der er tilbudt enten af skolens afdelinger eller private virksomheder eller organisationer.

Fordele ved studerende lån

Ud over blot at give de penge, som de studerende er nødt til at fuldføre deres uddannelse, har studielån nogle specifikke fordele, der gør dem nyttige i betaler for undervisningen og andre uddannelsesmæssige udgifter. I de fleste tilfælde behøver lån skal tilbagebetales indtil studerende kandidater… hvilket betyder, at som studerende tager flere lån som de arbejder mod graduering, de plejer at tilbagebetale de tidligere lån samt.

Når studerende er ikke længere indskrevet, så alle deres lån forfalder og de kan begynde at foretage betalinger på dem på det tidspunkt. Dette gør det muligt for studerende at låne de penge, de har brug for, tilbagebetale det hele på et senere tidspunkt i stedet at starte tilbagebetaling lige bortrejst.

Når tilbagebetaling begynder, har mange studerende lån også lavere rentesatser eller specialpriser, der er designet specielt til studerende.

At finde og anvende for studielån

At finde studielån at ansøge om er normalt en enkel proces, som mange långivere tilbyde en form for studielån. Du bør tage sig tid til at undersøge långivere i dit område og se hvilken slags elev-specifikke lån de tilbyder, sammenligne renter og andre vilkår for at sikre, at de er den type af lån, som du ønsker at ansøge om. Låneansøgning er stort set ligesom alle andre lån, men tilbagebetalingen vil normalt ikke starter indtil efter endt uddannelse.

At finde og ansøger om tilskud

Tilskud kan være sværere at finde, og sværere at få… men i betragtning af at de ikke skal tilbagebetales, de er indsatsen værd. En af de bedste måder at finde tilskud er at starte med at spørge skolens økonomiske støtte kontor; de normalt har lister over alle de tilskud, som de accepterer, og kan hjælpe dig med at finde dem, der kan du måske få.

Ansøgningsprocessen tendens til at kræve anbefalingsskrivelser og essays om valgte emner, men det afhænger af den specifikke støtte og som udsteder det, hvad der kræves for det.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *