Hvordan?

Det er let at lytte til “Djævelens Advokat”, for vi distribueres som podcast. Podcast er radio, hvor du selv bestemmer, hvad du vil lytte til, og hvornår. Du tilmelder dig programmet med et par klik på musen, og de enkelte programmer vil herefter automatisk downloades til din computer som mp3-filer. Du behøver ikke gøre mere end at lytte til programmerne, fx på din ipod eller bare på selve computeren. Så simpelt er det:

1. For at lytte til “Djævelens Advokat” skal du bruge en afspiller som fx iTunes. Du kan også bruge andre afspillere som fx winamp. Det afgørende er, at afspilleren kan modtage et RSS-feed. Altså at den kan bruges til podcast.

2. RSS er et stykke tekst, som du kopierer ind i afspilleren (fx hvor der står “abonner på podcast”), og så klarer den resten selv. Du kan læse mere om RSS her, hvis du har lyst til at vide mere. Det vigtigste er, at du får fat i RSS-feedet for “Djævelens Advokat”: Det skriver vi lige her: http://www.devilsadvocate.dk/index.php/?feed=rss2

3. Kopier feed-adressen (den der starter med http) ind i afspilleren. Lad afspilleren downloade programmet. Lyt. Bliv begejstret. Eller vred. Kommentér. Vi vil meget gerne have feedback!

Hvis du er interesseret i andre danske podcasts, kan du bl.a. finde mere på podhead.