Blandet

Sådan Beat investeringsforening virksomheder på deres eget spil

Du ville have haft til at leve på en øde ø med ingen TV, avis eller internetforbindelse at have forpasset høre om den store investeringsforening skandale i 2003.
Spørgsmålet var, at nogle investeringsforening virksomheder lov visse hedgefonde til at engagere sig i efter arbejdstid handel, nogle gange fejlagtigt benævnt marked timing. Desværre, nogle virksomheder har brugt forvirring om udtrykket “marked timing” til at fremme deres egen sag. Hvordan?
De har brugt dette spørgsmål stort set forbyde alle former for handel med deres midler, og nogle virksomheder pålægger heftig kortsigtede forløsning gebyrer — sanktioner for alle hensigter og formål — i undgå uregelmæssigheder. Men den virkelige idé bag det hele er: Køb vores fond og aldrig sælge det!
Disse virksomheder går ind for en stædig Køb & Hold filosofi trods de ødelæggende virkninger, som tilgang havde på investorernes porteføljer under den seneste bærer markedet. Performance er uvæsentlig for dem — de vil have dine penge i deres fond, uanset om det kommer op eller ned.
Med alle de negative presse i de måneder, du ville synes at investeringsforening virksomheder vil have ryddet op deres handling og begyndte at give mere hensyn til den enkelte investor. Ikke så.
Dette blev bragt hjem til mig, når en fond manager for en $800 millioner investeringsforening kaldte mig til at se, hvad mine planer var i henseende til at holde vores holdninger med sin fond (omkring $2 millioner).
Jeg forklarede min tendens sporing metode og han blev meget vred, da han hørte jeg ville beskytte mig klienter akkumulerede overskud ved at sælge sin fond, hvis det skulle falde 7% fra dets højdepunkter.
Hans buldrende gjort det helt klart, at han ikke kunne lide nogen styre til fordel for deres klienter; Han har kun brød sig om hvad der var bedst for ham og hans selskab.
Så, hvad kan du gøre for at undgå at blive udnyttet af? For én ting, gøre din investeringsforening virksomhed gør — ikke hvad de fortæller dig at gøre. Vedtage en strategi for følgende tendenser, som jeg gør, og bruge investeringsforening manger superior stock picking evne til din fordel ved at købe og holder kun så længe fonden klarer sig godt.
Husk, at fonden manager har en stor ulempe over dig: han altid “har til” investeres, således at offentligheden kan købe aktier i hans fond. Du ikke!
Hvis markedsforholdene diktere, at du er bedre stillet i sikkerheden af en pengemarkedet konto, fordi vi befinder os i en svær nedtrend, kan så du tage dine penge og løbe i dækning. Han kan ikke. Han forsøger konstant at justere sin portefølje til skiftende økonomiske vilkår, så hans potentielle tab minimeres. Samtidig er du at vide, at hans fond er investering for alle årstider. Må ikke falde for det!
Du som en individuel investor er virkelig i førersædet. Desværre, har du sandsynligvis blevet konditioneret til at tro, at køb & håb er en god investeringsstrategi, når det er faktisk en taber proposition.
Bottom line er, skal du bruge en godt klarer investeringsforening under stærk op tendenser og komme til sidelinjen i tendensen. (Det er præcis, hvad jeg gjorde for mine klienter i oktober 2001, og vi beholdt broderparten af deres overskud, mens køb & indehavere holdt insistere kejseren var iført nye tøj.) Pretty snart vil du føle at du er ansvarlig for din økonomiske skæbne og enhver valgte investeringsforening er blot et redskab til at bringe dig tættere på dine mål for maksimere din gevinst og minimere dit tab.

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *