Blandet

Udgifterne til misforståelser

Ved hjælp af jargon, tekniske termer, forkortelser og specialiseret ordforråd i e-mail-meddelelser er fyldt med fare. Dette sprog kan føre til misforståelser. Og denne fejlfortolkning af terminologi kan være dyrt på mange måder.

1. det kan påvirke din professionelle relationer.

2. det kan gøre du eller dit firma, ansvarlig.

Relationer

Misforståelser kan bringe forretningsforbindelser. Ved hjælp af jargon kan knuse den rapport, du har arbejdet så hårdt at bygge med kunder eller kolleger.

Du kan læse besøg mere om at undgå fejlkommunikation:

En læser, der modtager en e-postbesked fyldt med tekniske termer og industrien jargon kan have flere reaktioner – ingen af dem godt. For eksempel, kan læseren blive irriteret, forværret eller gal. Det er en naturlig menneskelig reaktion at blive defensive, når du støder på noget du ikke forstår.

Læseren kan også tror du prøver at være nedladende, eller at du prøver at vise. I det mindste bliver læseren frustreret. Personen kan, eller måske ikke gider at bede dig om at “oversætte”.

Hvorfor lade dine kunder eller kolleger til denne type af behandling? Ikke tage chancen for at ødelægge et godt forhold til mennesker ved at sende dem oplysninger de ikke kan forstå i e-mail-meddelelser.

Ansvar

Hvis en kunde misforstår oplysninger du har leveret via e-mail, og derefter handler på det, der er ansvarlig, hvis noget går galt? Der er ansvar spørgsmål forbundet med fejlkommunikation.

For eksempel, lad os sige, du leverer finansielle data til en kunde, og han/hun misforstår disse oplysninger. Hvis kunden gør en beslutning baseret på fejlkommunikation, kunne det føre til kostbare fejl.

“Omkostninger” at kunden kan være monetære. “Omkostninger” for dig kan være et tab af troværdighed. Fejlfortolkninger kan være dyrt og pinligt. At lære flere måder at undgå fejlfortolkning besøg:

Hvorfor løbe risikoen? Ikke sætte dig selv eller din kunde i en risikabel situation. Prøv at bruge klare formuleringer og undgå potentielt forvirrende tekniske jargon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *