Blandet

Det handler om kunder, Baby

Hvis du ønsker at sikre en jævn strøm af kunder i din virksomhed, skal du altid huske, hvorfor du er i erhvervslivet i første omgang.
Sikker på du ønsker at tjene en anstændig indtægt for dig selv, men du også ønsker at give en nyttig service gør du ikke?
Den anden grund bør prioriteres højere end først. Din primære mål bør være at give folk en nyttig service. Og masser af penge fra det bør være sekundære.
Når du har dine prioriteter i nævnte rækkefølge, gæt hvad der sker? Pengene begynder at komme! Du bogstaveligt talt bliver en kunde-magnet.
Vide hvorfor? Fordi når folk forstand, at du virkelig bekymrer sig om dem, de vil blive loyale kunder og får deres venner og familie til at købe fra dig så godt.
Husk, uanset hvor meget penge du ønsker at gøre fra din virksomhed, uden kunder, vil du ikke gøre noget.
Så altid, altid, altid, altid, altid (du får point, ikke sandt!?) always(!) tænke på dine kunder først.
Anser det for en ære at være i stand til at tjene dem.
Derefter tænke på måder at tjene dem efter bedste evne.
Her er et par måder til at tage sig godt af dine kunder:
a. så ofte som muligt, spørge dem, hvad de ønsker eller har brug for. De mest vellykkede forretninger er dem, der opfylder den * kendt * savn eller ønsker af kunder. Må ikke antage, du ved, hvad de ønsker. Bede og være sikker på.
Så find ud af, hvad dine kunder ønsker, spørge dem, hvordan du kan tjene dem bedre.
Derefter give dette behov herfor. Selv hvis du ikke sælger det produkt eller den tjeneste, de vil, finde en person, der gør og henvise kunden til dem. Være en ressource; de vil elske dig for det.
Du ville have sparet dem ulejlighed. Og de vil belønne dig for det ved at være loyale over for dig.
b. har til formÃ¥l at give mere værdi for pengene. Dette kan være i form af ‘prøve før du køber’ tilbud, eller give væk noget gratis. Det kunne ogsÃ¥ blot være almindelig høflig service – gÃ¥ den ekstra mil, sÃ¥ at sige.
Altid tror ‘hvordan kan jeg give mere værdi for mine kunder?’
Med denne tankegang, vil du være vågen og åben for muligheder for at give mere værdi til dine kunder uden at bryde din bank balance!
Kan du tænke på andre måder at tage sig godt af dine kunder?

31 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *